7 tipů na dárky pro dvouleté dítě

Když přijde čas vybírat dárek pro dvouleté dítě, je důležité myslet na to, že v tomto věku děti rychle rostou a vyvíjejí se. Hledáme hračky, které podporují jejich fantazii, motoriku a schopnost učení. Zde je sedm skvělých tipů na dárky, které budou bavit i rozvíjet. Při výběru dárku pro dvouleté dítě je nutné zvážit bezpečnost a vyhnout se malým součástkám, které představují riziko udušení.

Zde jsou naše tipy:

Piklerové trojúhelník

„Piklerův trojúhelník“ podporuje motorický vývoj - umožňuje dětem lézt, šplhat a rozvíjet jejich hrubou motoriku v bezpečném prostředí. Tato hračka je navržena tak, aby respektovala přirozenou touhu dítěte pohybovat se a zkoumat. Piklerové trojúhelník posiluje dětskou nezávislost a sebevědomí, jelikož umožňuje dětem samostatně objevovat své fyzické schopnosti a hranice. Je to hračka, která roste s dítětem - jak se děti vyvíjejí, najdou nové způsoby, jak ji použít, což udržuje jejich zájem a zábavu na dlouhou dobu.

  

Dětské teepee

Teepee stan je fantastickým útočištěm pro děti, kde mohou číst, hrát si, nebo si jen odpočinout. Motiv srnečka dodává stanu roztomilý a klidný vzhled. Ideální dárek pro kluky i holk.

 

Activity Board

Activity boardy jsou skvělé pro rozvoj jemné motoriky a poznávacích dovedností. S různými prvky pro manipulaci a hru poskytují hodiny zábavy.

 

Dětská dřevěná kuchyňka

Tato hračka je skvělá pro rozvíjení představivosti a sociálních dovedností. Děti milují napodobování dospělých činností a dřevěná kuchyňka jim to umožňuje dělat v bezpečném a zábavném prostředí.

 

Dřevěná skluzavka

Malá skluzavka přináší spoustu zábavy a je perfektním nástrojem pro fyzický vývoj. Dřevěná konstrukce je pevná a bezpečná, a skluzavka je vhodná pro použití v bytě.

Ručně malovaná dekorace na zeď - Unicorn

Perfektní dekorace pro zpříjemnění holčičího pokojíčku. Tato dekorace s motivem jednorožce podporuje kreativitu a snění, což je pro malé děti velmi důležité.

 

Ručně malovaná dekorace na zeď - Dinosaurus

Pro malé milovníky dinosaurů je tato dekorace ideálním způsobem, jak oživit jejich pokoj. Tento druh dekorace může také podnítit zájem o učení a objevování nových věcí.

 

Tyto dárky jsou nejen zábavné, ale také podporují rozvoj dětí na různých úrovních. Ať už se jedná o fyzický vývoj, kreativitu, nebo sociální dovednosti, každý z těchto dárků nabízí něco speciálního pro malé děti.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz